AUTOMATA SZOLÁRIUM STÚDIÓ

Elkészült bankkártya terminálos automatánk.

bankkártyás automata szolárium

Kezelőszemélyzet nélküli Non Stop automata szoláriumok kivitelezése Magyarország területén.

automata szolarium rendszer logo

VIDEÓ

Tekintse meg kiemelt partnerünk automata szolárium bemutató referencia videóját!


 

 

 

 

 

 
Ha szolárium stúdiója van, vagy tervezi egy nyitását az ország bármely pontján, akkor az automatizálás új generációja - az ASR-Automata Szolárium Rendszer - lehet a kulcsa a jobb megtérülésnek. Az ASR már közel 50 referencia stúdióban bizonyította hatékonyságát Magyarország területén, és egyre több vállalkozó ismeri fel a lehetőségeit és az előnyeit az automata szoláriumok üzemeltetése során.


MIÉRT JÓ? MIÉRT ÉRI MEG?

Higiénikus, modern megoldásokat ajánlunk, amelyek teljes körűen működnek személyzet nélkül is.

A vendég biztonságosan és gyorsan, minden előírásnak megfelelően szoláriumozhat.

Az üzemeltetéshez nem kell hozzá alkalmazottat fizetnie – így éves szinten több százezer forint spórolható meg. A megtakarított költség visszaépíthető a szolgáltatás árába, így a szolárium percdíja sokkal kedvezőbb lesz, és akár a non-stop nyitva tartással is növelni tudja a jövedelmezőséget.

Könnyebb a vendégnek, könnyebb Önnek is:

  • teljesen automata körülmények, a vendég által megválasztott időtartammal,
  • olcsóbb percdíjak,
  • nem szükséges bejelentkezés,
  • az év 365 napján elérhető,
  • akár non-stop kivitelben is

Az automata szoláriumok kiváló választások azok számára, akik hatékony és modern megoldást keresnek vendégeik számára, melyek teljes körűen működnek személyzet nélkül is. A vendégek biztonságosan és gyorsan, minden előírásnak megfelelően szoláriumozhatnak, míg Önnek nem kell hozzá alkalmazottat fizetnie, ami éves szinten több százezer forintos megtakarítást jelenthet. Ez a megtakarítás visszaépíthető a szolgáltatás árába, így a szolárium percdíja sokkal kedvezőbb lehet, és akár a non-stop nyitva tartással is növelheti a jövedelmezőséget.

Az ASR-Automata Szolárium Rendszer könnyebbé teszi a vendégeknek az élményt, ugyanakkor Önnek is megkönnyíti a munkáját. Teljesen automata körülményeket biztosítanak a vendégeknek, akik olcsóbb percdíjak mellett szoláriumozhatnak, és nem szükséges bejelentkezniük előre. Az ASR-Automata Szolárium Rendszerrel felszerelt stúdiók a hét minden napján, akár non-stop nyitva tartással is elérhetőek.

Az ASR-Automata Szolárium Rendszer működése rendkívül egyszerű és biztonságos. A szolárium gépek vezérlését egy hamarosan bankkártya terminállal is elérhető Well Auto Base pénzes vezérlés végzi, amely biztonságosan és megbízhatóan működik. Az ASR-Automata Szolárium Rendszer Ergoline és Soltron szolárium gépekkel felszerelt stúdiókat biztosít, amelyek magas minőségi szintet képviselnek.

Az ASR-Szolárium Szerviz KFT mint kivitelező vállalat komplett kivitelezést biztosít, amely magában foglalja az online konzultációt, helyszíni felmérést és az ASR-Automata Szolárium R

Ha többet szeretne tudni az előnyökről, az üzemeltetés további feltételeiről, vagy bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Automata szoláriumaink akár működés közben is megtekinthetőek!

Automata szolárium stúdió Makó: Szia szolárium


Mezőkövesd: Kezelőszemélyzettel működő szolárium stúdió átalakítva ASR automata rendszerre.


Vera Automata Szolárium Stúdió Barcs


Automata Szolárium Stúdió Püspökladány


Automata Szolárium Stúdió Eger


Trend automata szolárium hálózat, Budapest 18. kerület Nemes utca


Miskolc Plaza,Every Day automata Szolárium Stúdió


Pláza Szolárium Szeged


Javix Kft. Nagyvázsony


L&A Automata Szolárium Stúdió Hajdúszoboszló


 

Mona-Sun Automata Szolárium Stúdió


Trend Automata Szolárium Stúdió


All Day Automata Szolárium Stúdió Debrecen


Day & Night Automata Szolárium Stúdió Baja


Anikó Szoli & Infra Stúdió Berettyóújfalu


Malibu Automata Szolárium Pápa


 

Sunlight City BékésWell auto base, papír pénzes,forintos automata

  • Kifejezetten közösségi használatra ajánlott
  • Pénzalapú használat
  • Könnyebb adatkezelhetőség
  • Nagyobb LCD- kijelző

Leírás

Az automata különlegessége, hogy nem zsetonnal, hanem pénz bedobásával működik. Ez a konstrukció 20, 50, 100 és 200 forintosokat,500,1000,2000 papír pénzt fogad el. A pénzes automaták a többi készülékünktől eltérően, egy nagyobb méretű központi LCD kijelzővel rendelkeznek. A teljes flexibilitás érdekében bármilyen időhöz, bármekkora összeget rendelhetünk. Pl. 1 perc 120 Ft. Az érmék,bankjegyek bedobásakor a kijelzőn másodperc pontossággal jelenik meg a kifizetett szoláriumozási idő.

Az eddigi pénzes automatával szemben, itt bármilyen időhöz, bármilyen összeget rendelhetünk hozzá, pl. 1 perc 120 Ft. Mindig a bedobott összegnek megfelelő időre indul el a szolárium, nincs egységnyi időmegkötés. Pénz bedobása után, a bedobott összegnek megfelelő szoláriumozási idő, és a vetkőző idő látható a kijelzőn. A másik újdonság, hogy a tárolt adatokhoz üzem közben bármikor hozzáférhetünk, kiolvashatjuk, módosíthatjuk, törölhetjük. A Kezelőknek biztosítjuk, hogy üzem közben bármikor ellenőrizhesse a forgalmat. A gyűjtött adatok lehetnek: menübe lépések száma, vendégek száma, üzemidő, idő előtti leállítások száma, cső üzemóra. Állítható paraméterek: vetkőző idő, főidő, maximális főidő, utóhűtési idő, cső élettartam.

Minden automatához csatlakoztatható egy távvezérlő nyomógomb, melynek segítségével a szolárium a vetkőző idő alatt is elindítható, valamint szoláriumozás közben leállítható.  A kezelő a rá vonatkozó adatokat az (INFÓ) gomb lenyomásával olvashatja ki. A memória a hálózat kikapcsolásakor sem felejti el a tartalmát.

RÓLUNK MONDTÁK

Lakónè Kiràly Anikó 31 éves vagyok Berettyóújfaluból. Szeretném az én vállalkozásom történetét bemutatni, megosztani másokkal is. 2005-ben végeztem mint női-, férfi-,  gyermek fodrász. Szüleim kemény munkájukkal 2008 októberében hozzásegítettek egy saját szépségszalonhoz Berettyóújfalu főutcáján Anikó Szépségszalon néven, ahol fodrászként dolgozhattam 2016 nyaráig, mert egy csodálatos kislány anyukája lettem 2017 január 28-án. 2018 szeptember végén a szépségszalonom közvetlen szomszédjában menyasszonyi ruha kölcsönző üzemelt, melynek a tulajdonosa úgy döntött elszeretné adni az üzletét. Sok-sok gondolkozás után arra gondoltam, vajon ha az enyém lehetne ez az üzlet mit is csinálnék belőle milyen vállalkozást? Mivel a meglévő üzletemben minden tevékenység üzemel: fodrászat, manikűr,  pedikűr, kozmetika, masszázs, sminktetoválás, ezért arra a döntésre jutottam mi lenne ha szolárium stúdió lenne, hogy maradjak a szépségipar mellett. Nem sokat értettem a szolárium szó mit is jelent, csak viccesen mondva annyit tudtam hogy barnít. Internet segítségével rátaláltam Szolárium Szerviz Szeged néven, egy hatalmas bemutatóteremmel, széles választékkal rendelkező Szolárium Szerviz  és Kereskedelmi Kft- re, ahol rögtön a vezető értékesítővel tudtam Lakatos Gáborral egy igen hosszú beszélgetést lefolytatni, aki minden felmerülő kérdésemre válasszal szolgált. Nagyon szimpatikus embernek tartottam egyből, mert odafigyelt, hogy én ki és milyen is vagyok, mit szeretnék megvalósítani, mik az álmaim és ellátott sok-sok tanáccsal, ötlettel, tudással. Egy pár nap elteltével arra a döntésre jutottunk, hogy a családommal megszeretném valósítani a saját Szolárium Stúdiót. Így 2018. december 21-én megnyitottuk az Anikó Szoli és Infra Stúdiót, ami egy személyzet nélküli pénz automatával működő Stúdió lett a legújabb szolárium gépekkel, szolárium csövekkel. Ezúton is szeretném megköszönni elsősorban férjem és szüleim támogatásukat, segítségüket, valamint Lakatos Gábornak aki segített az országban nem sok ilyen működő Stúdiójának megvalósítását és a kiváló munkatársainak, beüzemelőiknek. Szeretném másoknak is ajánlani őket, mert bemutató termükben nemcsak kiváló minőségű gépekkel és a legjobb szolárium csövekkel rendelkeznek, hanem azonnali vagy 24 órán belüli az ország minden pontján szerviz szolgálatot biztosítanak. Több mint 25 éves tapasztalattal, szakértelemmel, műszaki hozzáértéssel és kedvességgel, odafigyeléssel állnak a leendő és meglévő ügyfeleikhez és ez a mai világban számomra nagyon megnyugtató. Ha te is így gondolod és szeretnéd az álmaid megvalósítani (azt hiszem nekem sikerült), hívd őket bizalommal vagy keress rá az interneten rájuk mint ahogy én is tettem! Mindenkinek hasonló sok sikert kívánok!

Anikó Szolárium és Infra Stúdió Berettyóújfalu


AJÁNLAT KÉRÉS

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne tájékozódni, kérjen tőlünk ajánlatot!


Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Üzenet


 

 

 

 

 

 

 

Trend Automata Szolárium Szolnok

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

All-Day Szolárium Studió

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Day&Night Szolárium

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Mona-Sun Automata Szolárium Stúdió

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar