SZERETNÉL NAGYKER ÁRAKON VÁSÁROLNI?

Szeretnél nagyker árakon szolárium krémet és tisztítószereket beszerezni? 
Teendőid: Regisztráld vállalkozásod hozzánk cégnévvel és adószámmal!
Értesítünk regisztrációd elfogadásáról.

Szolárium vezérlők

A számítógépes rendszer segítségével több gép vezérlése oldható meg gazdaságosan és kényelmesen. A rendszer teljes körű kezelő, pénztár és bérletnyilvántartást tesz lehetővé.

A szolárium vezérlés rendszer elsősorban szoláriumokat és szaunákat üzemeltető cégek számára jelent költséghatékony és minden részletre kiterjedő megoldást. A rendszer kialakítása olyan védelmi mechanizmust tartalmaz, amelynek segítségével a számítógép esetleges hibája esetén a már elindított programok problémamentesen tovább futnak. Amennyiben a kommunikáció idő közben helyreáll, a szoftver felveszi az aktuális állapotot, és a munka folytatható tovább.

Leírás

A szolárium vezérlés (gépindítás/leállítás) mellett lehetővé válik a forgalmi adatok tárolása, megjelenítése, raktárcikkek és szolgáltatások értékesítése, a pénztárban levő aktuális összeg naprakész követése. A szerviz funkció segítségével a tulajdonos lehetővé teszi a szerelő számára, hogy akár távolléte esetén is karbantartási munkát végezzen egy vagy több gépen. Természetesen lehetőség nyílik a cső üzemóra nullázására is, szerviz befejezésekor.

A szolárium vezérlő rendszer árkezelése annak szellemében került kialakításra, hogy a tulajdonos a lehető leghatékonyabban, és legsokoldalúbban tudja a rendszer által vezérelt gépek árát beállítani. Ennek érdekében úgynevezett ár konfigurációk vihetők fel a rendszerbe, amik bármelyik géphez hozzárendelhetők.

A rendszerben lehetőség van regisztrálni az ügyfeleket, anélkül, hogy bérletet kellene értékesíteni számukra. A regisztrált vásárlók adatait a rendszer tárolja, így ha egy regisztrált felhasználó használja valamelyik gépet, vagy bérletet vásárol, nincs szükség az adatainak ismételt rögzítésére.

A bérlettel rendelkező ügyfelek számára nemcsak a szolárium használat, de a szolgáltatás, vagy raktár típusú áru árának kiegyenlítése bérlettel is lehetséges.

Annak érdekében, hogy minden szolárium stúdióban lehetőség legyen a már bevezetett bérletek használatára, valamint tetszőleges konfiguráció kialakítására, a rendszerben többféle bérlet kedvezmény típus közül választhat a felhasználó.

A raktár rendszer lehetőséget nyújt a stúdiókban elforduló termékek egyszerű kezelésére. Az árucikk eladás, bevételezés és karbantartás könnyedén követhetővé válik, nem csupán az áruforgalom, de a pénzügyi forgalom terén is. A rendszer emlékeztet a fogyatkozó vagy már kifogyott termékekre, ezzel könnyítve a hiány pótlását.

E mellett gondoltunk azokra a szalonokra is, ahol a szolárium használat mellett a szolgáltatások is főszerepet kapnak. A rendszer segítségével a szolgáltatások is egyszerűen követhetik, karban tarthatók.

Az előjegyzési naptár segítségével a bejelentkezések követése is egyszerűvé válik, hiszen több naptárnézet közül is választhatunk, így elősegítve az ügyfél számára megfelelő időpont kiválasztását.

Minden pénztári művelet regisztrálásra kerül a rendszerben, melynek segítségével mindenkor aktuális információ kapható a pénztárban lévő összegről.

Minden kimutatás kérhető HTML illetve Excel formátumban, melyek segítségével nyomtathatók is.

Lehetőség van pénztári kedvezmények megadására, melynek segítségével minden bevétel esetén kedvezmény adható, (mint például gépindítás bérlet eladás, stb.) például diákok számára.

A rendszer legújabb verziója már képes e-mail küldésre születésnap alkalmából a regisztrált, vagy bérlettel rendelkező vásárlóknak, illetve képes e-mailt küldeni egy beállított e-mail címre a napi forgalmi adatokkal záráskor vagy kezelőváltáskor.

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

 • Szolárium vezérlők

  Szolárium vezérlő automata Well Auto Base

  971 550 Ft
 • Szolárium vezérlők

  Szolárium vezérlő pénzes automata RS 113

  295 910 Ft
 • Szolárium vezérlők

  Szolárium vezérlő tasztatúrás automata RS 106

  97 790 Ft
 • Szolárium vezérlők

  Szolárium vezérlő zsetonos automata RS 108

  111 760 Ft
 • Helytartó
 • Helytartó
  Szolárium vezérlők

  Pénzváltó automata

Kosár
Scroll to Top