SZERETNÉL NAGYKER ÁRAKON VÁSÁROLNI?

Szeretnél nagyker árakon szolárium krémet és tisztítószereket beszerezni? 
Teendőid: Regisztráld vállalkozásod hozzánk cégnévvel és adószámmal!
Értesítünk regisztrációd elfogadásáról.

AVE Automata Szolárium
AVE Automata Szolárium
@Mohács
Tovább olvasom
Kicsit más megközelítésből írom le a véleményem. Hiszen a csövek fantasztikus teljesítményét, és a gépek megbízhatóságáról már írtak a többiek. Németországból költöztem haza, és mivel ott minden sarkon van egy automata szolárium, úgy gondoltam nyitok egyet én is Magyarországon. Ehhez kerestem kontaktot, így találtam rá a szolárium szervízre Szegeden 2020. szeptemberében. februárjában felkerestem Gábort. Közvetlen volt, barátságos, udvarias. A beszélgetésünk alatt egyre inkább úgy éreztem, hogy a legjobb helyre jöttem, mert szakmai tudása rendkívül magas, felkészült, bármit kérdeztem mindenre kielégítő választ kaptam. 2 szolárium géppel 2021. 06.15-én megnyitottam a szépségszalonom. Nem ment zökkenőmentesen. Minden, amire Gábor felhívta a figyelmünket igaz volt. Most már tudom, hogy az elején, jobban oda kellett volna figyelnem, amikor azt mondta, hogy a legfontosabb olyan helyet bérelni/venni, ahol 3 fázis és legalább 3x50 Amper van. Kezdő szolisként nem tudtam, hogyan kell a gépet tisztítani, erről videófilmet készített és úgy magyarázta, mutatta meg. Szervízelés, illetve technikai probléma esetén, még aznap, de másnap reggel biztosan ott volt a csapata, és megszüntette a hibát. (ez 1szer fordult elő eddig, ez is jelzi a precíz munkát, amit végeznek) Teljes körű kiszolgálást kaptam. Szoláriumozással kapcsolatos kozmetikumokat, kilépőket, fertőtlenítőket házhoz szállítják. És szeretném megemlíteni Szabó Istvánt, aki kiszállítja a krémeket. Mindent is tud a krémekről, udvarias, pontos, segítőkész. Hogy miért ajánlom a Szolárium szerviz szolgáltatását? Mert azon felül, amit eddig leírtam, mindent egy helyen megkaptam! Grafit Bútor- Balogh Patrik megtervezte, kivitelezte a belső design-t, határidőre beszerelte. Lakatos Alina nagyon szuper külső megjelenést/arculatot tervezet, valamint minden, ami a használathoz szükséges utasítást megírt, így csak egy dekorosnak kellett átadnom a kész anyagot. Gábor végig fogta a kezem! A villanyszerelőnek műszaki rajzot adott, konferencia beszélgetésben lezongorázta a kivitelezést. Mindent készen kaptam! A Kamerarendszert az automata rendszert is ő felügyelte. Figyelt a GDPR előírásra is! 2023.10.27-én, immár 3 géppel indítottam el az automata szoláriumot. Nagyon sok átbeszélt délután, este és kora reggelünk volt! Igaz Gábor? De te mindig kedvesen, és századszorra is megnyugtattál, hogy minden rendben lesz. Emlékszel? Amikor emelték az áram díját? Vagy a kovid miatt bezártak minket? meg amikor ismét emelték a díjakat? Vagy amikor nem messze tőlem nyitott egy új szolárium? és még sorolhatnám, mi mindenért kellett megnyugtass! Mert én ilyen vagyok, nekem erre volt szükségem, és TŐLETEK megkaptam. Köszönöm!
Coffee Love Szolárium Studió
Coffee Love Szolárium Studió
@Szekszárd
Tovább olvasom
„A Szoláriumszerviz Kft-vel egy éve - nyitásunk óta - dolgozunk együtt, és remek a kapcsolatunk. Mint kezdő szolárium stúdió, nagy segítségünkre voltak az induláskor, és azóta is folyamatosan segítenek bennünket szakmai tanácsokkal, ötletekkel. Az általuk forgalmazott szoláriumépek, csövek, szervizalkatrészek, kiegészítők kiváló minőségűek, megfelelő ár-érték arányúak. Ügyfélszolgálatuk gyors és precíz, a felmerülő kérdéseinket, problémáinkat a legtöbb esetben azonnal kezelik. Jó velük együtt dolgozni, megbízható hátteret biztosítanak a szolárium stúdióknak a stabil működéshez. Köszönjük az eddigi támogatást, és további sikeres munkát kívánunk!”
Coffee Love Szolárium Stúdió
Coffee Love Szolárium Stúdió
@Hódmezővásárhely
Tovább olvasom
„Szeretnénk megköszönni az immár lassan 2 éves együttműködésünket nyitásunktól egészen mostanáig és még nagyon sokáig 🙂 hogy a legjobb minőségű szoláriumgépeket, újdonságokat, szolárium csőveket biztosítottátok számunkra, valamint a negyedéves karbantartói munkálatokat, a szervizelést. Mindig gyorsan, precízen, igényesen végzitek el a munkátokat. A legjobbat nyújtjátok. Köszönjük, hogy mindig, mindenben álltok rendelkezésünkre! Köszönjük Nektek!”
Miami Szolárium Stúdió
Miami Szolárium Stúdió
@Szeged
Tovább olvasom
„A Referencia Stúdió egy nagyon kellemes üzlet Szegeden, ahol nemcsak a vendégek maximális kiszolgálása, de az üzleti partnerek fogadása is megfelelő a jó üzletek megkötésére, hiszen bemutató termükben, készséges segítséget kap egy vállalkozó partner minden igénynek megfelelően! A szakemberek a szolárium üzletekben minden technikai feladatot precízen, teljes körűen és kellő gyorsasággal ellátnak! Nagyon megvagyunk elégedve!”
Oravecz Roland Fodrász Szalon
Oravecz Roland Fodrász Szalon
@Csongrád
Tovább olvasom
„Véleményemet osztanám meg önökkel a Szolárium Szervizzel kapcsolatban! Szeptember 6.-án ellátogattam a Szolárium Szerviz telephelyére, ahol már Gábor (tulaj) várt minket. 2,5 órás tájékoztatás után eldöntöttem annak tudatában hogy mivel jár egy szolárium fenntartása, szervizelése, és működésének mindent megfelelő szempontja, elindítottuk a tervünk megvalósítását, hogy szülővárosomban egy igazán kifogástalan szolárium kerüljön elhelyezésre! A Szolárium Szerviz munkatársai mindenben maximálisan segítőkészek voltak a nap 0-24 órájában bármi kérdésem, bajom volt ők azonnal reagáltak rá! A Szolárium elhelyezése Szeptember 30.-án már üzemképesen állt a szülővárosomban! Legfontosabb jelzők számomra, mely rájuk maximálisan jellemző: precizitás, gyorsaság, intelligens kiszolgálás, maximális megoldóképesség, rugalmasság! EGY SZOLÁRIUM AZ Ő MUNKÁJUKKAL SZOLÁRIUM!
Előző
Következő
Kosár
Scroll to Top