SZERETNÉL NAGYKER ÁRAKON VÁSÁROLNI?

Szeretnél nagyker árakon szolárium krémet és tisztítószereket beszerezni? 
Teendőid: Regisztráld vállalkozásod hozzánk cégnévvel és adószámmal!
Értesítünk regisztrációd elfogadásáról.

letöltés Szolárium Szerviz Kft. Szeged ASR® Automata Szolárium Rendszer

ASR® Automata Szolárium Rendszer

Az ASR® Automata Szolárium Rendszer egy új generációs, automata szolárium rendszer. Ha szolárium stúdió nyitást tervezel vagy már rendelkezel egyel az országban, az ASR® egy fantasztikus választás lehet számodra.

ASR ® Automata Szolárium Rendszer szolárium stúdió hálózat - Szolárium Szerviz Kft.

Passzív jövedelem - önkiszolgáló ASR® Automata Szolárium Rendszerrel

A rendszer működtetése jelentős megtakarítást hoz évente, hiszen nem kell fizetned alkalmazottak bérköltségéért. Ezek a megtakarítások visszaépíthetők a szolgáltatás árába, így a szolárium percdíja jóval kedvezőbb lehet. Sőt, a non-stop nyitva tartással még növelheted is a stúdió jövedelmezőségét.

Hatékony és ügyfélcentrikus működés

Automatizált rendszer

Teljesen kezelőszemélyzet nélkül üzemel, biztosítva a vendégek számára kényelmes és zökkenőmentes szoláriumozást.

Kedvezőbb díjszabás

Az így elért megtakarítások árnyalják a szolárium percdíját, így a vendégek számára vonzóbbá és kedvezőbbé válik az ár.

Költségmegtakarítás

Alkalmazottak bérköltségétől mentesít, így éves szinten jelentős megtakarítást tesz lehetővé, ami visszaépíthető a szolgáltatás árába.

Kényelem

Nem szükséges előre bejelentkezés, könnyen megközelíthető környezet, és az év 365 napján elérhető ÖNKISZOLGÁLÓ szolgáltatás.

Higiénia és biztonság

Biztosítja a vendégeknek a biztonságos, előírásoknak megfelelő és gyors szoláriumozást, miközben a modern megoldások higiénikus környezetet teremtenek.

Egyszerű és biztonságos működés

A rendszer bankkártya terminállal is kezelhető, magas minőségű szolárium gépekkel felszerelt stúdiókat biztosít, amelyek egyszerűen és biztonságosan működnek.

24/7 elérhetőség

Non-stop nyitva tartás lehetősége, amely növeli a stúdió jövedelmezőségét és könnyebbé teszi a vendégek számára az időbeosztást.

Rugalmas paraméterek

Állítható paraméterekkel rendelkezik, mint például vetkőző idő, főidő, maximális főidő, és könnyen hozzáférhetők az üzem közbeni adatok és állapotok.

szolarium szerviz paravan rendszer 50

Kezelőszemélyzet nélküli önkiszolgáló szoláriumok kivitelezése Magyarország területén.

MIÉRT JÓ? MIÉRT ÉRI MEG?

A vendégeid biztonságban és gyorsan, minden előírásnak megfelelően szoláriumozhatnak. Az alkalmazottak bérköltségétől megszabadulva éves szinten jelentős megtakarítást érhetsz el.

Ez a megtakarítás visszaépíthető a szolgáltatás árába, így a szolárium percdíja jóval kedvezőbb lesz, és akár a non-stop nyitva tartással is növelheted a jövedelmezőséget.

ÖNKISZOLGÁLÓ FIZETÉSI RENDSZER

bankkártya terminálon

Az ASR® Automata Szolárium Rendszer működése egyszerű és biztonságos,  bankkártya terminállal is kezelhető. A szolárium gépek vezérlését bankkártya terminállal is elérhető Well Auto Base fizető automata vezérlés végzi, amely biztonságosan és megbízhatóan működik. Ha további információkat szeretnél az előnyökről vagy az üzemeltetésről, bátran keress minket! 

szolárium vezérlő automata well auto base
szolarium szerviz vezerlo automata well auto base 1200 4

Maxold ki meglévő szolárium stúdiód

az ASR®Automata Szolárium Rendszerrel!

Az ASR® könnyűvé teszi a vendégek élményét és egyszerűsíti a munkád. A vendégek olcsóbb percdíjak mellett juthatnak szoláriumozáshoz, és nem kell előre bejelentkezniük.

Az ASR-Automata Szolárium Rendszerrel felszerelt stúdiók a hét minden napján, akár non-stop nyitva tartással is elérhetőek.

A szolárium krémek kiszolgálása hogy működik?

Ha automata szolárium stúdióról van szó, felmerülhet a kérdés: a szolárium krémek kiszolgálása hogy működik? Szolárium krém automatával.

A védjegy oltalom alatt álló saját kivitelezésű eredeti ASR® Automata Szolárium Rendszer lényege, hogy minden folyamat automatizáltan működik a beépített automaták által az ajtón való beléptetésétől kezdve a Vendég távozásáig. Így a szolárium krém automata is része a rendszernek. Képzelj el egy kávéautomatát… csak itt szolikrémek jönnek ki az automatából 🙂

szolarium szerviz szolarium krem automata 3

Gyere el és próbáld ki működés közben!

Ha érdekel a Well Auto Base szolárium vezérlő automata

Az ASR®-Automata Szolárium Rendszer könnyebbé teszi a vendégeknek az élményt, ugyanakkor megkönnyíti a munkádat is. Tökéletes választás lehet azoknak, akik a hatékonyságra és a vendégek kényelmére helyezik a hangsúlyt.

Az irányítás a Te kezedben van, mixeld össze saját stúdiód:

  • Többféle fizető automata
  • A vendégek szolárium krém kiszolgálását szolikrém automatával biztosíthatod.
  • Ajtónyitó rendszer beléptető applikációval.
  • Kamerás megfigyelő rendszer.
automata-szolárium1
PREMIUM ASR automata szolárium stúdió. Kezelőszemélyzet nélküli Non Stop automata szolárium - A Szolárium Szerviz szegedi központjában Nr1. BÁZIS referencia stúdiója - Kossuth Lajos Sgt. 109. bejárat a Rókusi Krt. felőli tárt kapun.
Az ASR ® Automata Szolárium Rendszer higiénikus, modern megoldásokat kínál, teljesen kezelőszemélyzet nélkül működik, lehetővé téve a vendégek számára biztonságos és gyors szoláriumozást.
asr kiskoros sun line 0 24 automata szolarium studio 5
asr mezokovesd kezeloszemelyzettel mukodo szolarium studio atalakitva asr automata rendszerre 1
asr hajduszoboszlo l a automata szolarium studio 2
asr baja day night automata szolarium studio 2
asr papa malibu automata szolarium 2
asr miskolc plaza every day automata szolarium studio 8

Ha automatizálnád meglévő szoláriumod

Ha már rendelkezel szolárium stúdióval az országban, az ASR® egy fantasztikus választás lehet számodra. Majdnem 50 referencia stúdióban bizonyította hatékonyságát Magyarországon!

Kosár
Scroll to Top