SZERETNÉL NAGYKER ÁRAKON VÁSÁROLNI?

Szeretnél nagyker árakon szolárium krémet és tisztítószereket beszerezni? 
Teendőid: Regisztráld vállalkozásod hozzánk cégnévvel és adószámmal!
Értesítünk regisztrációd elfogadásáról.

Szolárium gép szerviz

több mint 23 éves tapasztalattal, képzett technikus csapattal.

Gyors kiszállás hétköznap 48 órán belül,

Magyarország teljes területén. A szolárium szerviz és hibaelhárítás szakértő csapatunknak köszönhetően pontos és precíz:

Szolárium Szerviz Kft. Szeged Szolárium gép csőcsere Szolárium gép szállítás, telepítés, mozgatás Szolárium gép költöztetés Szolárium gép szerviz Szolárium gép karbantartás Szolárium gép javítása szolariumszerviz.hu

Szolárium gép csőcsere

Ilyenkor jön a Jedi megsuhogtat néhány  fénykardot és ellenőrzi világítását. Ha nem világít vagy suhog megfelelően, nemes egyszerűséggel újakat hoz a régi helyett.

Szolárium Szerviz Kft. Szeged Szolárium gép csőcsere Szolárium gép szállítás, telepítés, mozgatás Szolárium gép költöztetés Szolárium gép szervizelés Szolárium gép karbantartás Szolárium gép javítása szolariumszerviz.hu

Szolárium karbantartás

Szolárium karbantartásnál első a kézrátételes módszer teszt. Mindig megpróbálkozunk vele... hátha megússzuk, mert mindig ott van a 99,9%-ból a 0,1%-nyi esély a működésre 🙂

szolarium szerviz 350x350 3

Szolárium gép javítás

A szolárium gép javítása akkor következik, ha megbizonyosodtunk arról, hogy a kézrátételes módszer még mindig nem működik... ilyenkor ez erő velünk van 😀

Szolárium Szerviz Kft. Szeged Szolárium gép csőcsere Szolárium gép szállítás, telepítés, mozgatás Szolárium gép költöztetés Szolárium gép szervizelés Szolárium gép karbantartás Szolárium gép javítása szolariumszerviz.hu

A szolárium gépek is lélegeznek

A légtechnika minősége kimondottan befolyásolja a szoláriumok barnító hatását. A levegő be- és kivezetésének kialakítása számos buktatót rejthet, melyekre szakértő szolárium légtechnikusunk kimondottan ügyel.

Ilyenkor Yoda erejével emeli magasba a rugalmas csöveket, a létrán való közlekedésnek megfelelően ügyelve az elsőbbség adás szabályaira.

Szolárium műszaki, technikai mérések

Minden szoláriumcsőnek adott óra működési ideje van, amit cserélni szükséges az elfogyasztott - lehetőleg nem teljes kinullázott - órák után.

A szoláriumcsövek sugárzását a képen látható távirányítóval állítja be a Jedi, miután a fénykardozást megunta, mert a távirányítós játékok is nagy érdeklik. Ezt minden szolárium gép üzembe helyezéskor, karbantartáskor, csőcsere előtt, csőcsere után újra és újra megismétli.

szolarium szerviz szolarium csovek 1920x1082 5

Segítségre van szükséged? Kérj visszahívást!

Szolárium szervizünk minden tagja a maximális elégedettséged tartja szem előtt, hogy szolárium géped a lehető legtovább maradjon üzemképes!

Az ehhez szükséges és felmerülő szervizelés, javítás során korrekt árajánlattal várjuk megkeresésed legyen szó bármiről, gyorsan, profin végezzük feladatainkat.

SZOLÁRIUM CSŐCSERE “csináld magad” online SZAKTANÁCSADÁS

Ha van némi technikai ügyességed és merész vagy, akkor ezt a szolgáltatásunkat neked ajánljuk!

Rendelj szoláriumcsöveket tőlünk! Garantáltan törésmentesen kiszállítjuk Neked a szolárium csöveket. Nincs más teendőd, mint időpontot egyeztetni velünk a szolárium csövek beszereléséhez. Mi videóhívásban végig segítünk a szolárium csövek cseréjében.

SZOLÁRIUM CSŐCSERE “csináld magad” online SZAKTANÁCSADÁS
Kosár
Scroll to Top